Bartos Dávid

Bartos Dávid vagyok, 1989-ben születtem, és kb 10 éves korom óta triatlonozok. Végigjártam az összes korcsoportot, és majdnem az összes helyezést is. Ahogy egyre idősebb lettem egyre előrébb szerepeltem (lehet hogy csak a kikopások miatt) de ezzel egyre nagyobb motivációt nyertem. Aztán AG20-24-es korcsoportban többször voltam ranglista bajnok már, és nyertem abszolútban versenyeket.

Amire eddig büszke vagyok, az a Triatlon VB korcsoport 9. helyezésem 2010-ből. Az 5-szörös IM teljesítésem. Ezzel együtt, hogy tavaly sikerült megnyerjem a Romániai Ironmant abszolútban. Nagyatádon a legjobb helyezésem a 7. hely és ezzel a legjobb időm 9 óra 21 perc.
Tavaly indultam a Budapesti 70.3-as féltávon is, de sajnos egy baleset miatt nem sikerült a maximumit kihozni magamból. 
Amire még büszke vagyok, hogy futásokon is szépen helyt tudok állni a futók között. Példa erre a tavalyi évben én nyertem a Kaposvár dombjai félmaratont 1:14:15-ös idővel. Legjobb félmaratonom 1:12:58.

A jövőre nézve a terveim közé tartozik egy hosszabb edzőtábor amire január 23-án utazok és május környékén jövök majd haza Spanyolországból, Almériából. 
Az idei szezonban fő versenyeim lesznek a Nagyváradi és a Nagyatádi hosszútávú triatlon versenyek. Ezen belül a Nagyatádi lesz az, ahol szeretnék a top5-ben beérni avagy egy 9 óra körüli idővel célba érni.

Idén is tervezem a Budapesti 70.3-as versenyt, ha lehetséges idén is PRO kategóriában és megmutatni magam mit tudok igazán.

Idén szeretnék még egy rendes maratont is futni. A legjobb időm még 3 évvel ezelőtt volt (2:49) azóta nem sikerült jót fussak.

Kapcsolat